Mindful Sunday Morning

Yoga, ontbijt & de film ‘Walk With Me’
Zondag 24 september v.a. 10:00 op Docfest (Bassin, Maastricht)

Je zondagochtend starten met een ontspannen yoga-sessie in de buitenlucht, wie wil dat nou niet? Combineer dat met een heerlijk ontbijtje en de prachtige voorpremière Walk with Me (2017) en je Mindful Sunday Morning is compleet!

De yoga-sessie wordt gratis aangeboden en verzorgt door professionele yoga docenten van Yogaplace: dé plek voor yoga in Limburg. Bij het restaurant van Cinema Lumière kun je terecht voor een heerlijk zondags ontbijtje. De afsluiter van de ochtend, Walk with me (2017), is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien. 

Interesse in deze Mindful Sunday Morning? Meld je dan hier aan voor de gratis yoga sessie en/of koop hier een los kaartje voor de documentaire ‘Walk With Me’. De bijpassende ontbijten zijn helaas uitverkocht.

Programma
10.00 uur Yoga-sessie
11.00 uur Ontbijt UITVERKOCHT
12.00 uur Documentaire Walk with Me

Adres
Cinema Lumière
Bassin 88
6211 AK
Maastricht

Bij slecht weer vindt de yoga-sessie in Cinema Lumière plaats.