22, 23 & 24 september 2017 in het Sphinxkwartier van Maastricht

Festivalhart tijdens Docfest (editie ’16).

Welkom bij de derde editie van Docfest

Mooie documentaires. Kleinmenselijk maar groots. (H)eerlijk en puur eten en drinken. Genieten van ontmoetingen in de intieme foodgarden. Luisteren naar interessante sprekers, documentairemakers en gasten. Fun voor kids, entertainment voor studenten en een workshop voor professionals. Welkom bij Docfest 2017!

Het festival dat synoniem is met gekke bioscopen (groot en klein), leuke, interessante sprekers, muziek en performances in de meest relaxte setting. Dit alles in het teken van die mooie, blije, grappige, emotionele, aangrijpende of juist boosmakende documentaires. Echte verhalen over echte mensen. Documentaires die je raken. Verhalen die de moeite waard zijn. Om te delen, te begrijpen, te voelen, over te praten.

Kom het beleven!

 

Tickets

De ticketverkoop start op 1 augustus 2017.
Het festival is gratis toegankelijk, je betaalt enkel entree voor de documentaires.

 

Festivalprogramma

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de programmering van de documentaires en randactiviteiten. Op 1 augustus 2017 tref je het volledige overzicht op deze website.

‘(H)eerlijk eten en drinken, gekke bioscopen en interessante sprekers.’

Locatie

Docfest '17

Achter Lumiére Cinema 

 

Waar?
Sphinxkwartier
Bassin 88, 6211 AK Maastricht
Achter Lumière Cinema

Wanneer?
Van 22 t/m 24 september 2017

Prijs
De losse documentaires kosten €4 of €7. Veel documentaires zijn echter gratis toegankelijk. De prijs voor een Passe Partout (álle documentaires, álle dagen) maken we op 1 augustus 2017 bekend.

 

Documentaires kijken in industriële setting.